--> Personlig effektivitet - din vej til en effektiv arbejdsdag >>

Travle Kvinders Guide Til Mere Tid

Travle Kvinders Guide Til Mere Tid

af: Dorthe Rindbo
Har du også klistret hele dit liv ind i post-it notes, så du ligner en dragekvinde med konfettiskel? Og får du bare mere travlt jo hurtigere du løber? Dorthe Rindbo giver dig her en trin-for-trin guide til, hvordan du får overskuddet og overblikket tilbage i din hverdag.

Bogen bugner af værktøjer, teknikker og øvelser, der hjælper dig med at finde ud af, hvad du virkelig drømmer om at have tid til. Princippet er klart: Effektiv planlægning kan give dig mere tid – hver dag!

Køb Bogen Her
Den Effektive Leder af Trine Kolding

Den Effektive Leder – Succes Med En 40 Timers Arbejdsuge

af: Trine Kolding
Trine Kolding er en af Danmarks dygtigste, når det kommer til en effektiv arbejdsag for ledere. Hun har mere end 10 års erfaring fra arbejdet med at lære ledere principper for en mere effektiv arbejdsag.

I Den Effektive Leder interviewer og udfordrer Trine Kolding 20 danske topledere på, hvordan deres arbejdsdag ser ud. Det giver et unik indblik i de valg, prioriteringer og erfaringer, som de har gjort sig gennem deres arbejdsliv.

Det er en fantastisk inspirerende bog med mange gode tips til dig, der gerne vil have en effektiv arbejdsag.

Køb Bogen Her
effektive-moeder-dygtig-moedeledelse-amatoer-eller-professionel_191199

Effektive Møder & Dygtig Mødeledelse – Amatør Eller Professionel

af: Søren Dybdal
Mødetid er en af organisationens største tidsslugere. De kan hurtigt blive en meningsløs omgang, hvor medarbejdere og ledelse kollektivt hælder dyrebar tid direkte ud i afløbet.

Effektive Møder & Dygtig Mødeledelse stiller skarpt på, hvordan du som mødeleder gennemfører et effektivt møde, samtidig med at du sparker gang i energien og gejsten hos deltagerne.

Her er ingen fløjlsindpakkede og højtragende ledelsesteorier på spil. Det er jordnært og handlingsorienteret.

Køb Bogen Her
Få Styr På Tingene Og Bliv Mere Effektiv

Få Styr På Tingene Og Bliv Mere Effektiv

af: Niels Overgaard
I Få Styr På Tingene Og Bliv Mere Effektiv er der fokus på at ændre dine vaner fra starten.

Hvis du laver øvelserne, arbejder fokuseret og følger op, så kan du se frem til et arbejdsliv med mindre risiko for stress og meget mere overskud.

Bogen er egentlig hurtig læst. Det hårde slid starter, når du løbende arbejder med opfølgningsprogrammet og får ændret dine vaner i et program, der er udviklet på baggrund af mange års erfaringer.

Køb Bogen Her
MENU