--> Stress Archives - Alt om ledelse
[Læs mere…]

Inspirerende videoer om stress

Vi har samlet inspirerende, debatskabende og underholdende videoer om stress, som samtidig er hamrende relevante for dig som leder.

[Læs mere…]

Stress kan forebygges – Hvad holder dig tilbage?

Stress kan forebygges - Hvad holder dig tilbage? Af Nicoline Svanborg Michaelsen

I disse tider tales der meget om stress. Måske også i en sådan grad, at vi er tilbøjelige til at tænke, at der er gået inflation i ordet. Alligevel kommer vi ikke udenom, at flere kilder fra blandt andet verdenssundhedsorganisationen WHO viser, at 35.000 danskere er sygemeldt på grund af stress hver dag, 1400 danskere dør hvert år af stress og stress koster årligt Danmark 14 milliarder i form af sygefravær, tidlig død og udgifter til sundhedsvæsnet. Man forudsiger hertil, at de væsentligste kilder til sygdom i år 2020 bliver stress og depression.

Synes du også det er tankevækkende?
[Læs mere…]

Hvad er stress?

I denne artikel fortæller vi om årsager, symptomer og meget andet, der giver dig en stærk grundlæggende forståelse af, hvad stress er.

[Læs mere…]

TEMA: Stress på arbejdspladsen

Stress er blevet en del af hverdagen for ledere og medarbejdere overalt i Danmark. Det er stadig et tabu for mange, men rundt omkring begynder vi at se små sprækker i isen. Og nu sætter vi på altomledelse.dk ind: Det skal være tilladt at tale om stress. I en serie af artikler stiller vi i januar skarpt på, hvordan du håndterer stress, både for dig selv og for dine medarbejdere.

[Læs mere…]

MENU