--> TEMA: Stress på arbejdspladsen - Alt om ledelse

Vi skal bryde stress tabuet

De fleste af os har mærket presset, når vi en længere periode har presset os selv lidt for hårdt. Men det er svært at indrømme. Specielt overfor lederen. Og måske endnu svære, hvis du som leder, skal indrømme overfor medarbejderne, at du er mere presset end du kan holde til.
 

 
Stress blandt kollegaer, ledere og familier er med til at sænke effektiviteten, arbejdsglæden og livskvaliteten hos mange ledere og medarbejdere i hele Danmark. Den dårlige spiral kan vi bryde ved at tale om det – åbent. Det gør vi nu på altomledelse.dk, hvor du hele januar får serveret spændende artikler, hvor vi tager fat på, hvad stress egentlig er, hvordan du håndterer stressede medarbejdere bedst muligt, og hvad du selv kan gøre som leder, når stressen trænger sig på.

Besvar ét enkelt spørgsmål – det er en kæmpe hjælp!

Vi vil gerne tage temperaturen blandt danskerne, når det handler om stress. Så vi bliver virkelig glade, hvis du vil besvare ét enkelt spørgsmål.

På forhånd tak for hjælpen!

Kommentarer

  1. Jeg synes det er rigtig godt i tager temaet op, især tabu-delen. Jeg mærker helt klart en tendens til at der i de senere år er flere der bliver ramt. Ser frem til at høre mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MENU