--> Coaching - hvad er det, og hvad skal du med det? Få svar her

Kommentarer

  1. Jeg arbejder som coach og terapeut…min erfaring er,at venner og familie ikke tør stille de skarpe spørgsmål…der kan skabe uenighed.. og efter min mening er alt for mange konfliktsky… så hellere betale en Coach der kan stille alle spørgsmål også de ubehagelige og svære… Det er først der vi reflekter og flytter os…Mine venner kan fint fungerer som coach for hinanden…fordi vi oprigtigt elsker hinanden. Og vi alle ønsker udvikling….livet står aldrig stille men.er altid i udvikling. venligst Helle

  2. Spændende indlæg der illustrerer hvor forskelligartet coaching kan være. Jeg arbejder selv med coaching i relation til konflikter mellem mennesker. Jeg har også selv modtaget både coaching og supervision og jeg er helt overbevist om at det skaber en forandring man ikke selv er i stand til aktivere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MENU